Sparta bindt Beugelsdijk: "Bekend met klappen van de zweep"

14 augustus 2020, 10:52

Sparta Rotterdam was nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger en heeft die in de persoon van Tom Beugelsdijk gevonden. De Rotterdammers zijn blij met de dertigjarige cultheld die overkomt van ADO Den Haag en hebben hem een tweejarig contract voorgeschoteld.

Technisch manager Henk van Stee geeft tekst en uitleg over de komst van Beugelsdijk. "We waren op zoek naar een versterking voor in de achterhoede, omdat dit de enige positie was die we nog niet dubbel bezet hadden", vertelt hij. "Met Tom hebben we een speler gevonden die al bijna 200 wedstrijden in de Eredivisie speelde. De transfer past in onze financiële mogelijkheden en met zijn ervaring, onverzettelijkheid en strijdlust, denken we dat Tom een aanwinst voor ons gaat zijn. Hij is bekend met de klappen van de zweep, kent de trainer goed en kan presteren onder druk. Dat alles zal het komende seizoen belangrijk zijn om onze doelstelling te behalen, in een seizoen waarin de coronamaatregelen van invloed zullen zijn en een hoge mate van concentratie en focus gevraagd wordt."

Beugelsdijk speelde in totaal liefst zeventien seizoenen bij ADO, waar hij afgelopen voetbaljaar een vaste waarde was in de defensie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen