Beugelsdijk naar Sparta: "De fans kunnen op me rekenen"

14 augustus 2020, 13:15

Het is nu al één van de opvallendste transfers van deze zomer: Tom Beugelsdijk van ADO Den Haag naar Sparta Rotterdam. De dertigjarige verdediger had nog een doorlopend contract in zijn geboortestad, maar stapt over naar de club uit Rotterdam. Hij heeft er zin in.

Hij vond het na in totaal zeventien seizoenen bij ADO tijd voor wat nieuws. "Ik heb oprecht heel veel zin in dit nieuwe avontuur", zegt de verdediger tegen het Algemeen Dagblad. Hij zal ook bij zijn nieuwe club laten zien wat hij in huis heeft. "Mijn kwaliteiten kent iedereen wel zo'n beetje. Ik hou van agressief verdedigen, kort en fel op mijn tegenstander zitten, ervoor zorgen dat ze geen ruimte krijgen. Dat zal ik ook hier gaan laten zien. De supporters van Sparta kunnen op me rekenen."

Beugelsdijk heeft het altijd naar zijn zin gehad bij ADO, maar wilde nu iets anders. "Ik heb zeventien jaar bij ADO Den Haag gespeeld, ken zo ongeveer iedereen van die club. Dan is het gek dat je nu opeens voor een andere club speelt", aldus Beugelsdijk die eerder ook voor FC Dordrecht en het Duitse FSV Frankfurt speelde. "Maar ik heb ongelooflijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Sparta is een club waar ik altijd al een goed gevoel bij heb gehad. We gaan knallen op Het Kasteel. Schrijf dat maar op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen