Vidal maakt zich niet druk: "Barça beste team ter wereld"

14 augustus 2020, 13:57

Bayern München is door de blakende favoriet voor velen de favoriet tegen FC Barcelona, maar Arturo Vidal is het daar niet mee eens. De Chileense middenvelder ziet Barcelona als de betere ploeg en heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

"Ik begrijp de negativiteit, maar wij zijn het beste team ter wereld", zegt hij vol zelfvertrouwen in aanloop naar de kraker. "Het probleem is dat we het niet altijd katen zien. Bayern zal zelfvertrouwen hebben, maar ze moeten weten dat ze tegen Barcelona spelen en niet tegen een oud team uit de Bundesliga. We hebben Lionel Messi en nog meer spelers die tot de allerbesten worden gerekend, we willen ons laten zien."

De 33-jarige Vidal speelde tussen 2015 en 2018 bij Bayern en kent de club dus goed. Hij speelde ook samen met Robert Lewandowski die momenteel furore maakt. "Robert is een buitengewone spits en een geweldige doelpuntenmaker. Hij is heel gevaarlijk. Het wordt moeilijk om hem af te stoppen, maar het is onmogelijk om hem te vergelijken met Messi. Leo is van een andere planeet. Wat je wel kunt zeggen is dat Lewandowski samen met Luis Suarez de beste spits ter wereld is."

De winnaar van het duel van vanavond (vrijdag) speelt in de halve finale tegen Manchester City of Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen