PSG in halve finale mogelijk zonder vaste sluitpost Navas

14 augustus 2020, 16:04

Paris Saint-Germain bevindt zich in onduidelijkheid over Keylor Navas. De keeper kan mogelijk niet in actie komen in de halve finale van de Champions League tegen RB Leipzig. De doelman kampt met een spierblessure in zijn rechterbovenbeen.

De 33-jarige keeper uit Costa Rica liep de kwetsuur op tegen Atalanta Bergamo in de kwartfinale. Die wedstrijd werd woensdag in de slotfase met 2-1 gewonnen. De kans is groot dat Navas niet op tijd fit is voor het duel van dinsdag met Leipzig, maar PSG heeft de hoop nog niet opgegeven. Tegen Atalanta kwam Sergio Rico, de oud-keeper van Sevilla, als vervanger van Navas in het veld.

Er is ook goed nieuws te melden voor trainer Thomas Tuchel, aangezien de hamstringblessure van Thiago Silva niet zo ernstig is als werd gedacht. Ook de aanvoerder leek het duel met Leipzig te moeten missen, maar is waarschijnlijk op tijd fit. Marco Verratti kampt nog met een kuitblessure en geldt als twijfelgeval voor komende dinsdag. Ángel Di María keert terug van een schorsing en is inzetbaar. Dat geeft Tuchel weer de broodnodige extra opties.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen