Cambuur oefent ondanks coronageval, streep door Lens - Sparta

14 augustus 2020, 20:12

SC Cambuur is de volgende club waarbij een coronageval is geconstateerd. De Leeuwarders kregen uit de test voor het oefenduel met FC Volendam één positieve uitslag, waardoor de desbetreffende speler meteen in quarantaine is gezet. De vriendschappelijke wedstrijd gaat vrijdagavond overigens wel gewoon door, dat geldt niet voor Sparta Rotterdam - waar eveneens besmettingen zijn geconstateerd.

Dat heeft SC Cambuur laten weten. Op het ene coronageval na, waren er zowel bij FC Volendam als ook bij de Leeuwarders verder geen positieve tests, waardoor er geen gevaarlijke situatie wordt verwacht. Om wie het gaat is niet bekend, al is verdediger Calvin Mac-Intosh een opvallende afwezige. Omdat de desbetreffende speler niet in aanraking is geweest met andere spelers na zijn negatieve test en de andere uitslagen goed waren, kan de vriendschappelijke wedstrijd gewoon doorgaan.

Ook besmettingen bij Sparta Rotterdam

Niet alleen uit Leeuwarden kwam coronanieuws, ook bij Sparta Rotterdam zijn twee mensen besmet geraakt. Het is onduidelijk om wie het gaat en of het spelers of stafleden betreft. Wel is er een streep gegaan door het oefenduel met het Franse RC Lens vab zaterdagmiddag, al heeft dat met name te maken met de busreis daar naar toe. Het zou te riskant zijn om vier uur met alle Sparta-spelers in de bus te zitten. Eerder werden bij onder andere NAC Breda, Feyenoord (vorig weekend tegenstander van Sparta), Jong AZ en Vitesse positieve tests gevonden. 

[tweet,SpartaRotterdam/status/1294310450444800003

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen