Piqué keihard na verlies: "De club moet veranderen"

14 augustus 2020, 23:18

De positie van Quique Setién bij FC Barcelona lijkt onhoudbaar. Direct na de dramatische 2-8 nederlaag van het oudste FC Barcelona ooit in de Champions League nam verdediger Gerard Piqué geen blad voor de mond. "De club moet veranderen, we hebben nieuw bloed nodig om de dynamiek te veranderen. Als ik daarvoor moet vertrekken, doe ik dat."

Dat zei de verdediger direct na het historische verlies in het miljardenbal. "We hebben een dieptepunt bereikt. Er moeten veranderingen plaatsvinden op alle niveaus van de club. Op dit moment lijken we stuurloos, ongeacht wie de spelers zijn of de coach is", doelde Piqué, onder andere op het ontslag van Ernesto Valverde. Het bracht de Catalanen zeker geen verbetering, in tegendeel zelfs. 

"Het is duidelijk dat we al een aantal jaar niet de juiste weg zijn ingeslagen. Dat kun je zien in de Champions League, vandaag. Maar ook in La Liga", oordeelde de Catalaan. "De prestaties vandaag zijn onaanvaardbaar. Of dit het einde van een cyclus is? Ja, er moeten structureel dingen veranderen."

Lees ookSocial media: geen Ronaldo en Messi

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen