Müller: "Domineerden meer dan bij de 7-1 zege van Duitsland"

15 augustus 2020, 00:09

Thomas Müller heeft nog wat extra zout in de wonden van FC Barcelona gegooid. De Man-of-the-Match gaf na de 2-8 overwinning aan dat Bayern München méér domineerde dan toen Duitsland op het WK 2014 met liefst 7-1 van Brazilië won. Ook destijds stond de multi-inzetbare middenvelder annex aanvaller op het veld. Het vergelijk met die wedstrijd werd vrijdagavond veel gemaakt. 

"Tegen Brazilië domineerden we destijds niet zo veel als vandaag. Onze superioriteit was vanavond groter op het veld", vond Müller (twee goals, twee assists) direct na de monsterzege. De in een bloedvorm verkerende voetballer werd tot speler van de wedstrijd gekozen, al loofde hij vooral de hele vorm van Der Rekordmeister. "In deze ongelooflijke vorm maakt het niet uit tegen wie we spelen."

Lees ookSocial media: geen Ronaldo en Messi

Ploeggenoot Leon Goretzka sloot zich aan bij de woorden van Müller. "Het is moeilijk om dit zo snel na de wedstrijd onder woorden te brengen. Het zal een paar dagen duren voor we deze zege beseffen", dacht de middenvelder, die geen medelijden had met Lionel Messi, zo zei hij degevraagd. "Nee, daar was ik niet zo mee bezig. Wij hebben gewoon een beetje lol gemaakt op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen