De Jong: "Dit bewijst dat het team veel problemen heeft"

15 augustus 2020, 08:40

Frenkie de Jong haalde vorig seizoen met Ajax de halve finale van de Champions League, maar zover kwam hij dit jaar niet met FC Barcelona. In de kwartfinale gingen de Spanjaarden er vrijdag met liefst 8-2 uit tegen Bayern München. De Nederlander spreekt van een schande.

"Ik denk dat vanavond heeft bewezen dat dit team heel veel problemen heeft", zei hij bij de Spaanse televisie. "Er moet heel veel veranderen. Dit is moeilijk te accepteren, vooral voor de fans ook. Tegen hen wil ik sorry zeggen. Hoe wij gespeeld hebben, is een schande. Een schande voor een club als Barça, met de spelers die wij hebben. Na een halfuur hadden zij er al vier gemaakt, geloof ik. Dan ben je in de rust al behoorlijk teleurgesteld, maar geloof je dat er nog een kans is. In de tweede helft waren we echter nog slechter. Later in de wedstrijd besef je dat het een drama is."

Het is nu de vraag wat de leiding van Barcelona gaat doen om het tij te keren. ik maak geen beslissingen, maar het lijkt me duidelijk dat er wat dingen moeten veranderen. Niet één specifiek ding, er zijn heel veel problemen. Maar dat wisten we voor deze wedstrijd ook al."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen