Pijnlijk verlies voor NEC bij rentree Barreto: "Niet best"

15 augustus 2020, 21:10

De rentree van Édgar Barreto in het shirt van NEC is zaterdag geëindigd in een flinke domper. De middenvelder maakte maandag zijn eerste speelminuten tegen SV Straelen – een club die afgelopen seizoen nog promoveerde naar het vierde niveau van Duitsland -, maar ging met de Nijmegenaren met liefst 3-0 (!) onderuit.

Met Ferry de Regt, Terence Groothusen, Sem de Wit en Jelle van Benthem heeft SV Straelen behoorlijk wat Nederlanders onder contract staan, die vermoedelijk hun huiswerk goed hadden gedaan. Barreto deed in de eerste helft mee bij een op dat moment nog beter NEC, maar de thuisploeg wachtte tot de routinier (36) gewisseld werd in de pauze. Na zeventig minuten kwam de ploeg op voorsprong en via De Regt en Yassine Bouchama kwam de pijnlijke 3-0 eindstand op de borden voor NEC.

"Ik vind het leuk om weer te spelen. Alleen de uitslag is minder leuk", zei de Paraguayaan na het duel tegenover Forza NEC.  "We speelden in het begin goed met een hoog tempo. We moeten hiervan leren en beter worden want dit was natuurlijk niet best." Helemaal in de wetenschap dat er eerder gelijkgespeeld werd tegen de amateurtak van de club én met moeite won van UNA (1-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen