Nog zes Nederlanders in de race voor Golden Boy-award

16 augustus 2020, 18:11

Er zijn nog zes Nederlandsers in de race voor de Golden Boy-award. De lijst met talenten die kans maken op de prijs is ingekort naar zestig spelers. Jayden Braaf (Manchester City) is de enige Nederlander die is afgevallen.

Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Myron Boadu (AZ), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ryan Gravenberch (Ajax), Mohamed Ihattaren (PSV) en Joshua Zirkzee (Bayern München) staan nog wel op de lijst. Ook de in Nederland opgegroeide Sergiño Dest, die voor een interlandcarrière bij de Verenigde Staten heeft gekozen, is een van de overgebleven kanshebbers. Dat geldt ook voor Ajax-aanwinst Mohammed Kudus.

De Nederlanders behoren niet tot de favorieten voor de Golden Boy-award. Onder meer Alphonso Davies (Bayern München), Mason Greenwood (Manchester United), Erling Braut Haaland en Jadon Sancho (beiden Borussia Dortmund) en Ansu Fati (FC Barcelona) maken ook deel uit van de lijst van zestig spelers en maken meer kans op de prijs die in 2018 door Matthijs de Ligt werd gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen