Vormer draagt met goal bij aan eerste seizoenszege Club Brugge

16 augustus 2020, 17:56

Club Brugge heeft zich zondag hersteld van een tegenvallende seizoensstart. Na de mislukte ouverture tegen Charleroi (0-1 nederlaag) won de kampioen van België met 0-4 bij KAS Eupen. Ruud Vormer had met een doelpunt een aandeel in de zege.

Club Brugge had zondag weinig moeite met KAS Eupen, dat midweeks verraste met de komst van Adriano Correia Claro, beter bekend als Adriano. De oud-speler van FC Barcelona en Sevilla maakte tegen Club Brugge nog geen deel uit van de wedstrijdselectie. Menno Koch, die een verleden heeft bij PSV, FC Utrecht en NAC Breda, zat de hele wedstrijd op de bank bij de bezoekers.

Het was Youssouph Badji die zondag in Eupen na een kwartier de score opende. Krépin Diatta zorgde na een uur voor de 0-2 en maakte nog eens tien minuten later zijn tweede van de avond. Vormer maakte aan de laatste twijfel een einde door een kwartier voor tijd de 0-4 voor zijn rekening te nemen.

Club Brugge stijgt door de ruime uitzege naar de subtop van de Belgische competitie. Promovendus Beerschot gaat na een 2-1 zege op Zulte Waregem verrassend aan kop in de Pro League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen