Geruchten nemen toe: Ronald Koeman gespot in Barcelona

16 augustus 2020, 20:22

Ronald Koeman is zondag door de Spaanse televisiezender La Sexta gespot op El Prat, de internationale luchthaven van Barcelona. Het is niet bekend waarom de bondscoach van het Nederlands elftal in de Catalaanse stad was. Koeman heeft een huis in Barcelona, wat een goede verklaring kan zijn voor zijn aanwezigheid in Barcelona.

Koeman wordt sinds de vernedering van FC Barcelona in de Champions League tegen Bayern München echter ook in verband gebracht met de opvolging van Quique Setien, die naar alle waarschijnlijkheid op straat wordt gezet door de Catalaanse club. De Oranje-bondscoach is volgens Spaanse media een van de belangrijkste kandidaten om het stokje van Setien over te nemen.

Zo prijkt op de voorpagina van de zondageditie van El Mundo Deportivo het gezicht van Koeman. Ook Xavi en Mauricio Pochettino worden door Spaanse media naar voren geschoven. Oud-speler Xavi wil echter niet op dit moment instappen en binnen de club zit niet iedereen de komst van Pochettino zitten.

Koeman heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit trainer van FC Barcelona te worden. In januari werd hij al eens benaderd door de Catalanen. Toen wees hij zijn oude club af. Hij gaf aan tot en met het EK in 2021 bij het Nederlands elftal te zullen blijven. Verkoopt hij zijn droomclub weer een nee, of hapt hij nu toch toe?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen