James: "Moeilijk als je niet dezelfde kansen krijgt als de anderen"

17 augustus 2020, 00:00

Voor James Rodríguez was het een seizoen om snel te vergeten. De Colombiaanse aanvallende middenvelder kwam bij Real Madrid nauwelijks aan spelen toe en verscheen na de coronastop nog maar één keer op het wedstrijdveld. Onder Zinedine Zidane heeft hij weinig perspectief op meer speeltijd, dus wil James vertrekken.

Zidane maakte dit seizoen in alle competities slechts veertien keer gebruik van James, die na zijn terugkeer uit München hoopte op een nieuwe kans in de Spaanse hoofdstad. Die kreeg hij echter niet. "Het is frustrerend om niet te spelen. Ik kan spelen, maar vanwege anderen kom ik daar niet aan toe. Als ik een slechte voetballer was geweest, had ik dat geaccepteerd. Maar ik ben een speler die altijd wil winnen en spelen", vertelt hij bij de podcast van Daniel Habif.

Zidane wil James echter niet openlijk afvallen. "Hij heeft zijn eigen voorkeuren en die moet je respecteren, daar bemoei ik me niet mee. Maar als je ziet dat je niet dezelfde kansen krijgt als je teamgenoten, dan is dat moeilijk", vervolgt James, die een jaar geleden niet mocht vertrekken. "Ik wilde de club verlaten, maar de club liet me niet gaan. Ik wilde ergens naartoe waar ik aan spelen toe zou komen, want ik wist dat ik onder Zidane geen kansen zou krijgen omdat hij zijn basis al had staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen