Fortuna haalt na Seuntjens ook Van Beijnen op in Turkije

17 augustus 2020, 09:14   Bijgewerkt: 17 augustus 2020, 10:18

Fortuna Sittard heeft in navolging van Mats Seuntjens ook Mike van Beijnen (21) opgehaald bij Genclerbirligi. De rechtsachter komt transfervrij over van de Turkse club en tekent een contract voor twee jaar in Limburg, met de optie voor nog een derde seizoen. Eerder speelde hij voor FC Barcelona B, waar hij terechtkwam omdat hij dezelfde makelaar als Frenkie de Jong heeft.

"Het is goed om weer terug te zijn in Nederland", stelt Van Beijnen. "Het is op mijn leeftijd belangrijk om zoveel mogelijk minuten te maken en ik ben Fortuna Sittard dan ook dankbaar voor de kans die ze mij bieden. Ik hoop me in Sittard verder te kunnen ontwikkelen. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Van Beijnen is een rechtsback, die in de winterstop Barça B verruilde voor de Turkse club. Voor Gençlerbirligi kwam hij welgeteld één minuut in actie tegen Sivasspor, toen hij bij een 2-0 achterstand nog mocht invallen. Bij Fortuna Sittard is men dolblij met de verdediger. "Mike is een jonge speler die op de hele rechterflank uit de voeten kan. Samen zullen we er alles aan doen om Mike bij Fortuna Sittard de volgende stap in zijn ontwikkeling en carrière te laten zetten", aldus technisch manager Sjors Ultee.

Eerder werden onder andere Seuntjens, Roel Janssen, Yanick van Osch en Emil Hansson al binnengehaald in de zomer door Fortuna Sittard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen