Vlap door het stof na wissel: 'Ik was zeker niet boos'

17 augustus 2020, 14:49

Michel Vlap (23) heeft zijn excuses aangeboden voor zijn reactie op zijn wissel bij Anderlecht. De middenvelder werd bij de eerste zege van het seizoen voortijdig en uit voorzorg naar de kant gehaald, maar was daar niet bepaald blij mee. 'Soms ben ik iets té fanatiek, maar ik wilde nog graag belangrijk zijn voor de groep en iedereen die Anderlecht een warm hart toedraagt.'

Dat liet hij weten na de enige ophef die er zondag ontstond. 'Ik had het gevoel dat er meer uit te halen was. Maar om een liesblessure te voorkomen ben ik terecht gewisseld', steekt Vlap van wal in een bericht via zijn sociale kanalen. Hoewel zijn gedrag anders deed vermoedelijk, is hij achteraf niet rouwig om zijn wissel. 'Ik was zeker niet boos op de trainer en medische staf, ze hadden juist gelijk door geen risico te nemen.' Op het moment van de wissel was het al 2-0 en stond de opponent met een man minder.

Vlap begon in de eerste twee duels van Anderlecht dit seizoen beide keren in de basis. Tegen KV Mechelen (2-2) bleef de middenvelder wel negentig minuten binnen de lijnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen