Manchester City eert David Silva groots met standbeeld

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 augustus 2020 – David Silva (op archiefbeeld) krijgt een standbeeld bij het Etihad Stadium van Manchester City. Ook komt er op het trainingscomplex een mozaïek van de 34-jarige Spanjaard, die tien jaar voor de Engelse club speelde. Eerder werd Vincent Kompany ook al geëerd met een standbeeld.

Manchester City eert David Silva groots met standbeeld

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

City beschouwt Silva als een van de grootste spelers ooit uit de clubhistorie. "Hij heeft een stempel gedrukt op het team, de club en zelfs op de Premier League als geheel", aldus City-voorzitter Khaldoon Al Mubarak. "Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de prachtige voetbalfilosofie die je nu ziet."

Na tien jaar trouwe dienst vertrekt Silva deze zomer bij City. Sinds hij in 2010 overkwam van Valencia, won City met hem vier landstitels, twee FA Cups, vijf League Cups en twee Super Cups. In totaal speelde de middenvelder 436 duels voor Manchester City, waarin hij 77 keer scoorde en 140 keer een doelpunt voorbereidde.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd