Sibon fluit Veerman terug: "Hij moet ook even in spiegel kijken"

17 augustus 2020, 20:01

Gerald Sibon had de kritische woorden van Joey Veerman over sc Heerenveen niet geaccepteerd. Volgens de captain van de Friezen is de oefennederlaag van zaterdag tegen De Graafschap (5-1) heel zorgwekkend. Ook toonde Veerman zich kritisch over zijn ploeggenoten. "Als speler had ik dit niet geaccepteerd van mijn aanvoerder", aldus Sibon.

"Hij moet denk ik ook even in de spiegel kijken. Maar goed, Joey is net als Ejuke wel iemand die een wedstrijd voor je kan winnen, maar dan houdt het verder wel op. Als die twee niet thuis geven, dan houdt het wel zo'n beetje op", zegt Sibon tegen Omrop Fryslân. "Natuurlijk zeg je na zo'n wedstrijd: 'Het is een schande' en zulke bewoordingen. Maar om en plein public je eigen jongens af te vallen met wie je in de kleedkamer zit. Als ik bij hem in de kleedkamer had gezeten, had ik later wel even tegen Joey gezegd: 'Maar hé, wat vind je er zelf van?'"

Lees meer: Veerman héél kritisch: "Er moeten spelers bijkomen"

Sibon is zelf sinds 2017 niet meer werkzaam. Destijds was hij assistent-trainer van Jurgen Streppel, maar wilde Heerenveen niet met het clubicoon verder. Technisch manager Gerry Hamstra vond hem niet goed genoeg. "Ja, dat heeft hij inderdaad gezegd, dat klopt. Dat vond ik ook al heel wat. Kijk, Gerry en ik hadden niet de ideale verstandhouding. We konden niet heel goed met elkaar. Ik vond ook wel dat hij gelijk had, dat hij me wegdeed. Als je niet goed met elkaar kunt opschieten, dan moet je eieren voor je geld kiezen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen