Wie volgt Koeman op? "Schijnt dat Wenger zichzelf heeft gemeld"

17 augustus 2020, 23:55

Met het naderende vertrek van Ronald Koeman als bondscoach van het Nederlands elftal, is het speculeren over zijn opvolging begonnen. Diverse namen komen voorbij, ook die van buitenlandse trainers. In een uitzending van FOX Sports dropte Jan Joost van Gangelen de naam van Arsène Wenger.

"Het schijnt dat Arsène Wenger zichzelf heeft gemeld, krijg ik nu door op mijn oor", zei Van Gangelen in de voorbeschouwing op de halve finale van de Europa League tussen Internazionale en Shakhtar Donetsk. Le Professeur is sinds november bij de FIFA werkzaam als directeur voetbalontwikkeling, de functie die Marco van Basten eerder vervulde.

Lees meer: Tien potentiële opvolgers voor naar Barça vertrekkende Koeman

Ook de naam van Frank de Boer zingt rond. Hij zit na zijn vertrek bij Atlanta United zonder werkgever en De Boer kende als assistent van Bert van Marwijk eerder een succesvolle periode bij Oranje. Broer Ronald oppert in de dezelfde uitzending van FOX Sports een tweemanschap met Phillip Cocu, die zijn eerste seizoen bij Derby County net achter de rug heeft. "Het zijn hele goede maatjes van elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen