Felipe: "PSV heeft me altijd overtuigd met een goed verhaal"

18 augustus 2020, 09:44

Eén van de nieuwe gezichten bij Jong PSV is Luis Felipe (rechts op foto). De negentienjarige centrale verdediger uit Brazilië hoopt hetzelfde pad te bewandelen als landgenoot Mauro Junior. "Net als hem wil ik hier dolgraag doorbreken", zegt Felipe, die afgelopen winter al overkwam van het Braziliaanse Coritiba. 

"PSV heeft me altijd overtuigd met een goed verhaal. Ik wil de komende jaren fysiek sterker worden om mijn positie nog beter te kunnen invullen", vertelt Felipe aan het Eindhovens Dagblad. "Ik wil dit seizoen in de basis bij Jong PSV komen en zoveel mogelijk ervaring opdoen."

PSV heeft de Braziliaan uitvoerig gescout en getest middels een stageperiode. De eerste signalen over zijn eerste weken zijn ook positief. "Ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen. De Nederlandse taal heb ik duidelijk nog niet onder de knie. Ook in het Engels lukt het me nog niet heel goed om te communiceren, maar ken ik meer woorden. Soms begrijpen we elkaar in het veld nog niet helemaal, maar gelukkig is de voetbaltaal voor iedereen hetzelfde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen