Marokko
0 – 0
Spanje

Felipe: "PSV heeft me altijd overtuigd met een goed verhaal"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2020 – Eén van de nieuwe gezichten bij Jong PSV is Luis Felipe (rechts op foto). De negentienjarige centrale verdediger uit Brazilië hoopt hetzelfde pad te bewandelen als landgenoot Mauro Junior. "Net als hem wil ik hier dolgraag doorbreken", zegt Felipe, die afgelopen winter al overkwam van het Braziliaanse Coritiba. 

Felipe: "PSV heeft me altijd overtuigd met een goed verhaal"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"PSV heeft me altijd overtuigd met een goed verhaal. Ik wil de komende jaren fysiek sterker worden om mijn positie nog beter te kunnen invullen", vertelt Felipe aan het Eindhovens Dagblad. "Ik wil dit seizoen in de basis bij Jong PSV komen en zoveel mogelijk ervaring opdoen."

PSV heeft de Braziliaan uitvoerig gescout en getest middels een stageperiode. De eerste signalen over zijn eerste weken zijn ook positief. "Ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen. De Nederlandse taal heb ik duidelijk nog niet onder de knie. Ook in het Engels lukt het me nog niet heel goed om te communiceren, maar ken ik meer woorden. Soms begrijpen we elkaar in het veld nog niet helemaal, maar gelukkig is de voetbaltaal voor iedereen hetzelfde."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd