Tottenham Hotspur haalt clubloze Hart als vervanger van Vorm

18 augustus 2020 – Joe Hart (33) vervolgt zijn loopbaan bij Tottenham Hotspur. De voormalige doelman van Engeland is gehaald als reservekeeper achter Hugo Lloris. Hart komt transfervrij over van Burnley, waar zijn contract afliep. In Londen heeft hij voor twee seizoenen getekend.

Tottenham Hotspur haalt clubloze Hart als vervanger van Vorm

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tottenham zocht na het vertrek van Michel Vorm een nieuwe reservedoelman. Met Hart heeft Spurs het keeperstrio weer compleet. De Londenaren hebben ook Paulo Gazzaniga nog onder contract staan. Hart verdedigde lange tijd het doel van Manchester City, maar na de komst van Pep Guardiola in 2016 raakte hij zijn basisplaats kwijt.

Er volgden uitleenbeurten aan Torino en West Ham United, twee jaar geleden verkaste hij definitief naar Burnley. Maar ook daar kwam Hart op de bank terecht. In zijn beste jaren stond Hart onder de lat bij de nationale ploeg van Engeland. In 2017 speelde hij zijn laatste interland. Hart kwam in totaal 75 keer uit voor The Three Lions.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd