RKC Waalwijk blijft verliezen in voorbereiding, monsterscore VVV

18 augustus 2020, 20:53   Bijgewerkt: 18 augustus 2020, 20:58

De voorbereiding van RKC Waalwijk verloopt vooralsnog alles behalve soepel. In navolging van de duels met Ajax (6-1) en Almere City (4-2) werd dinsdagavond ook van NAC Breda (0-2) verloren. Competitiegenoot VVV-Venlo kende tegen de plaatselijke amateurs een uiterst simpele avond. 

De forse oefennederlaag tegen Ajax was zeker geen schande voor de ploeg van Fred Grim, die nog verre van compleet is en duidelijk wacht op versterkingen. Om die reden werd het oefenduel met Almere City FC zelfs ingekort, omdat de coach simpelweg niet genoeg spelers had om op te stellen. Tegen NAC Breda, in de eerste thuiswedstrijd in 170 dagen, ging het echter niet veel beter.

Nog altijd zonder speelminuten voor proefspeler Gregory van der Wiel was in navolging van Almere City FC ook het nog in opbouw zijnde NAC Breda – dat zonder de vermoedelijk vertrekkende verdediger Jan Paul van Hecke speelde - te sterk. Mounir El Allouchi en Huseyin Dogan maakten de doelpunten namens de Eerste Divisie-club.

Reuver – VVV-Venlo 0-16

In de traditionele oefenwedstrijd tegen het nabijgelegen Reuver haalde VVV-Venlo fors uit. Binnen 21 minuten was het al 0-7 (!) voor de bezoekers, bij wie Evert Linthorst voor de pauze (0-9) een hattrick op zijn naam schreef. In het tweede bedrijf ging de voet enigszins van het gaspedaal, al kwam de teller dankzij uitblinker Yahcuroo Roemer uiteindelijk nog op zestien treffers voor de ploeg van Hans de Koning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen