Bakker, Ekkelenkamp en Timber voor het eerst bij Jong Oranje

19 augustus 2020, 14:21

In navolging van het Nederlands elftal is ook Jong Oranje met de voorselectie op de proppen gekomen. Bondscoach Erwin van de Looi heeft in zijn voorselectie plaats voor Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax) en Jurriën Timber (Ajax). Zij zaten er nog niet eerder bij.

Bakker speelde onlangs veel duels voor PSG en kwam onder meer in twee bekerfinales in actie. In de Champions League-campagne kwam hij nog niet in actie, omdat Juan Bernat weer fit is. De kans is groot dat de jonge linksback zondag in de Champions League-finale op de bank zal zitten.

Hij vormt samen met Timber en Ekkelenkamp de nieuwe namen in de voorselectie van Jong Oranje. Joshua Zirkzee (Bayern München), Ryan Gravenberch (Ajax), Lutsharel Geertruida (Feyenoord) en Sven Botman (LOSC Lille) werden in maart voor het eerst opgeroepen voor de voorlopige selectie van Jong Oranje, maar door de coronacrisis gingen de interlands niet door. Nu kunnen zij alsnog in actie gaan komen.

Jong Oranje speelt de komende interlandperiode achtereenvolgens tegen Jong Wit-Rusland en Jong Noorwegen. De EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland wordt gespeeld op vrijdag 4 september en vier dagen later speelt de ploeg in Almere tegen Noorwegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen