Utrecht denkt aan Van Wolfswinkel: "Nu nog niet concreet"

19 augustus 2020, 14:30

Als het aan FC Utrecht ligt, staat er komend seizoen een ijzersterke ploeg. De club haalde Mimoun Mahi en Eljero Elia al aan boord en denkt ook aan de komst van Ricky van Wolfswinkel. De spits van FC Basel zit in het hoofd van technisch directeur Jordy Zuidam.

De 31-jarige spits is in beeld bij Utrecht, dat hem tussen 2009 en 2011 ook al op de loonlijst had staan. "Ik ben altijd in contact met spelers die veel voor de club hebben betekend en die kwaliteit hebben. Dat is in het geval van Ricky niet anders", legt Zuidam uit aan Voetbal International. "Die lijntjes houd ik altijd en zo zijn er in het verleden ook wat deals tot stand gekomen. Alleen is dat nu nog niet zo concreet."

De aanvaller van Basel heeft een aflopend contract en is deze zomer dan ook transfervrij. Vorig jaar was hij in beeld bij Feyenoord, maar die club ging vervolgens niet tot actie over. Van Wolfswinkel verruilde drie jaar geleden Vitesse voor Basel. Tot dusver speelde de goalgetter 77 duels in Zwitserse dienst, waarin hij 36 keer scoorde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen