FC Emmen lijdt tegen Heracles Almelo derde oefennederlaag

19 augustus 2020, 16:35

FC Emmen steekt in aanloop naar het nieuwe seizoen nog niet in grootse vorm. De club uit Drenthe ging woensdag op eigen terrein met 0-2 onderuit tegen Heracles Almelo. Het was voor de ploeg van trainer Dick Lukkien alweer de derde nederlaag in vier wedstrijden.

De voorbereiding begon voor FC Emmen met een pijnlijke 2-5 nederlaag tegen SC Cambuur. Een paar dagen later verloor de ploeg van trainer Dick Lukken met 1-4 van competitiegenoot FC Groningen. Afgelopen zaterdag won FC Emmen zijn eerste oefenwedstrijd. Eerste Divisie-club Telstar werd nipt verslagen (1-0). Heracles verloor in de voorbereiding van FC Groningen (1-0) en PEC Zwolle (0-1) en won met 2-0 van Go Ahead Eagles.  

Tegen Heracles Almelo ging het weer mis voor FC Emmen. De club uit Drenthe had halverwege de eerste helft eigenlijk op voorsprong moeten komen, maar zowel Glenn Bijl als Marko Kolar kreeg de bal niet over de lijn. Vervolgens sloeg Heracles aan de andere kant in kort tijdsbestek twee keer toe. Mats Knoester opende de score, Delano Burgzorg verdubbelde vervolgens de marge.

Meer doelpunten vielen niet aan De Oude Meerdijk. FC Emmen vervolgt volgende week maandag de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Heracles Almelo oefent zaterdag tegen De Graafschap.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen