'Heerenveen laat oog vallen op transfervrije Letschert'

20 augustus 2020, 19:42

Timo Letschert (27) is in beeld om de achterhoede van sc Heerenveen te versterken komend seizoen. De verdediger is transfervrij nadat zijn contract afliep bij Hamburger SV en keert mogelijk terug naar het Abe Lenstra Stadion, waar hij als jeugdspeler een deel van zijn opleiding genoot. Een doorbraak zat er in Fryslân echter niet in. 

Dat schrijft de Leeuwarder Courant althans. Naast Joaquín Fernández moet Letschert zich buigen over de erfenis van Daniel Høegh en Sven Botman, die deze zomer vertrokken bij sc Heerenveen. De Friezen moeten dan overigens nog wel even verder shoppen, want het wil volgens de LC ondanks een lege portemonnee nog een tweede doelman, een aanvallende middenvelder en een diepe spits contracteren.

Lees ook: SC Heerenveen heeft versterkingen nodig: "We hebben zorgen"

Letschert speelde in zijn loopbaan voor onder andere FC Groningen, Roda JC, het Italiaanse Sassuolo en FC Utrecht – de club waar hij drie periodes speelde. In 2019 tekende hij een eenjarige verbintenis in Hamburg, waar hij na 24 optredens in één seizoen – waarin hij promotie naar de Bundesliga misliep – mocht vertrekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen