Leeds-leiding duidelijk: Bielsa blijft bij de club na promotie

20 augustus 2020, 20:22

Leeds United heeft er alle vertrouwen in dat Marcelo Bielsa gewoon aanblijft als hoofdcoach. De Argentijn promoveerde dit jaar naar de Premier League met The Whites, maar heeft een aflopend contract, dat nog altijd niet is verlengd. Toch heeft het er alle schijn van dat de coach dan toch echt aan een derde jaar begint.

Dat heeft directeur Angus Kinnear bevestigt tegenover Sky Sports. Bielsa heeft Leeds United na zestien jaar weer laten promoveren naar het hoogste niveau van Engeland en gaat daarop vermoedelijk zelf ook daadwerkelijk aan het werk. Dat zou zijn derde seizoen zijn bij dezelfde club, iets dat Bielsa nog nooit eerder deed in zijn loopbaan. De excentrieke coach trekt altijd zijn eigen weg, maar volgens Kinnaer ligt die voorlopig langs Leeds.

"We hebben elke dag contract en de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat goed. Hij is bezig met de trainingen", aldus Kinnaer, die een akkoord claimt met Bielsa. "Ik moet alleen nog een goed moment vinden om het contract met hem te tekenen. De fans zijn wellicht nerveus, maar daar is geen enkele reden voor."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen