Volgende versterking dient zich aan bij FC Twente

21 augustus 2020, 08:32

De achtste versterking voor FC Twente is onderweg. De Tukkers naderen een akkoord met Tyronne Ebuehi van Benfica, maar daar blijft het niet bij. Twente heeft meer noten op de zang als het gaat om nieuw spelersmateriaal. Voorin denkt Ron Jans wel voldoende mogelijkheden te hebben. "Ik ben tevreden met de spelers die we tot nu toe gehaald hebben", aldus de oefenmeester.

"We zijn in een vergevorderd stadium met rechtsback Tyronne Ebuehi en willen er nog een aanvallende middenvelder en een rechter centrale verdediger bij", zegt Jans tegen Voetbal International. "Met de komst van Danilo zijn we voorin eigenlijk al klaar. Twee centrale spitsen en drie jongens voor de flanken, ik vind dat best wel luxe."

Het huurlingenleger van Twente is enorm en staat er weinig waarde op het veld. "Dat beeld klopt niet helemaal. Jeremejeff hebben wij gehuurd met een vaste optie tot koop die reëel is. Hetzelfde zijn we van plan met Ebuehi. Los daarvan: Je hebt ook te maken met de korte termijn en wij vinden dat dit seizoen de directe kwaliteit absoluut voorop staat. Als je alleen maar kijkt naar transfervrije spelers met een normaal salaris, dan krijg je spelers die kwalitatief minder zijn dan de huurlingen die we nu hebben. FC Twente moet financieel over een langere periode herstellen, meer is op dit moment niet mogelijk."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen