Veerman: "Misschien nodig dat er harde woorden zijn gevallen"

21 augustus 2020, 09:32

Joey Veerman toonde zich na de oefennederlaag van sc Heerenveen tegen FC Utrecht (4-1) een stuk milder. Zes dagen geleden nam de captain na het oefenechec tegen De Graafschap (5-1) geen blad voor de mond. "Misschien is het nodig dat er harde woorden zijn gevallen, maar sommige dingen moet ik niet zeggen", aldus Veerman.

Tegen Utrecht liepen de Friezen opnieuw tegen een flinke nederlaag aan. Toch vond Veerman het voetballend iets beter gaan. "Maar zij geven een steekbal met Kerk en staan er twee spelers vrij voor de keeper", zegt de middenvelder tegen FOX Sports. "Dat moeten we beter oplossen, het zit er nog niet helemaal goed in."

Lees meer: Sibon fluit Veerman terug: "Hij moet ook even in spiegel kijken"

Met de huidige ploeg komt er veel verantwoordelijkheid op de schouders van Veerman te liggen. "Het is eenmaal zo dat wij niet goed draaien. Ik hoop het team zo goed mogelijk te helpen, maar het gaat niet alleen. Ik hoop dat meerdere jongens opstaan. Het is niet zo dat ik alles kan dragen in mijn eentje. Er moet zeker wat gebeuren en er gaat ook wel wat gebeuren."

Lees ook: Dramatisch sc Heerenveen: "Kern basisspelers is goed"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen