Officieel: Ebuehi speelt komend seizoen voor Twente

21 augustus 2020, 12:28   Bijgewerkt: 21 augustus 2020, 13:02

Tyronne Ebuehi (op archiefbeeld voor ADO Den Haag) keert terug in de Eredivisie. De 24-jarige rechtsback van Benfica gaat op huurbasis spelen voor FC Twente. De Tukkers hebben tevens een optie tot koop afgesproken. De in Haarlem geboren zevenvoudig international van Nigeria verruilde twee jaar geleden ADO Den Haag voor Benfica, maar mede door een zware blessure kwam hij nooit in actie voor het eerste elftal de Portugese club.

"In zijn periode bij ADO Den Haag heeft Tyronne laten zien een getalenteerde speler te zijn", reageert technisch directeur Jan Streuer op het clubkanaal van Twente. "Niet voor niets werd hij geselecteerd voor het nationale elftal van Nigeria en kwam hij in actie op het WK van 2018. In zijn eerste jaar bij Benfica heeft Tyronne door een blessure een moeilijk seizoen gehad, maar afgelopen jaar heeft hij zijn opwachting gemaakt voor Benfica B. Hij is topfit en kan hopelijk snel volledig aansluiten bij onze selectie."

Ebuehi: "Het voelt heerlijk om hier bij FC Twente te zijn. De gesprekken die ik met de club heb gehad waren heel positief en ik kijk er naar uit om hier te spelen. In het verleden heb ik met ADO tegen FC Twente gespeeld. Twente is een grote club en ik wil me hier zelf  bewijzen, maar natuurlijk ook de club helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen