Rosario voelt klik met Schmidt: "Iets meer vooruit"

22 augustus 2020, 10:28   Bijgewerkt: 22 augustus 2020, 10:34

Pablo Rosario is na een moeilijk seizoen weer helemaal op de weg terug bij PSV. De middenvelder belandde afgelopen jaar in een dip, raakte zijn aanvoerdersband kwijt, maar voelt onder Roger Schmidt weer veel vertrouwen en heeft naar eigen zeggen een klik met de coach.

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Hoewel zijn sportieve prestaties minder waren, voelde Rosario zich op persoonlijk vlak wel goed. "Ik heb me vorig jaar als gezegd goed gevoeld als persoon. Dat het er niet uitkomt op het veld, daar leer je van. Ik neem het mee als bagage", aldus de PSV'er, die ook een tijd in beeld was bij het Nederlands elftal.

Onder Schmidt – die aangaf te snappen waarom Rosario de captain van PSV is geweest - is er toch wel het een en ander veranderd. "Ik heb wel een klik met hem. Het is ook positief dat een trainer dat zegt, maar we hebben veel goede spelers en gaan de komende weken uitmaken wie er in de basis komt", hield Rosario zich nog enigszins op de vlakte. "Deze trainer laat ons iets anders spelen. Iets meer vooruit, aanvallender soms."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen