VVV-Venlo wint niet van team met werkeloze voetballers

22 augustus 2020, 14:04

VVV-Venlo heeft zaterdag geen indruk gemaakt in een oefenwedstrijd. De ploeg van Hans de Koning kon namelijk niet winnen van Team VVCS, een ploeg bestaande uit werkeloze spelers. VVV kwam twee keer voor, maar zag VVCS twee keer langszij komen.

Na twaalf minuten was het raak voor VVV, dat via Jafar Arias de score opende. Hij draaide weg bij zijn tegenstander en schoot knap raak. Nog voor rust kwam VVCS echter alweer langszij. Bodi Brusselers nam die treffer voor zijn rekening. Kort na de doelwissel nam VVV weer de leiding dankzij een doelpunt van de nieuwe spits Giorgos Giakoumakis. Wederom was het niet voldoende voor VVV, aangezien Thomas Kok de eindstand na een uur op 2-2 bepaalde.

VVV won in de voorbereiding drie keer gemakkelijk van amateurs, maar heeft in de twee serieuze oefenwedstrijden tegenvallende resultaten geboekt. Eerder werd er namelijk ook al met 2-1 verloren van Willem II.