De Graafschap klopt Heracles, Excelsior verliest van amateurs

22 augustus 2020, 16:49

Een week na de 5-1 overwinning op sc Heerenveen heeft De Graafschap wederom indruk gemaakt in een oefenwedstrijd. Het team van Mike Snoei was zaterdag goed op dreef tegen Heracles Almelo en won met 1-0.

De Graafschap - Heracles 1-0

Heracles is nog wat zoekende in de voorbereiding en dat geldt niet voor De Graafschap, waar het prima staat. Verrassend was het in dat kader dan ook niet dat de Eerste Divisie-titelkandidaat met 1-0 won. De enige treffer kwam op naam van Mats Seuntjens, die in de eerste helft een penalty benutte. Voor De Graafschap was dit de generale repetitie richting de competitie die volgende week start. Het begon vandaag met dezelfde elf als vorige week tegen Heerenveen en Snoei lijkt dus zijn ideale elf te hebben gevonden.

SC Cambuur - FC Dordrecht 4-2

Net als De Graafschap is ook SC Cambuur titelkandidaat en ook die ploeg heeft zaterdag gewonnen. Tegen FC Dordrecht stond het team van Henk de Jong al snel met 2-0 voor, maar liet de ploeg de tegenstander door vele gemiste kansen terugkomen tot 2-2. In de slotfase liep Cambuur alsnog uit naar een ruime overwinning. Robert Mühren en Giovanni Korte velden in de slotfase het vonnis over de Schapenkoppen.

Excelsior Maasluis - Excelsior 3-0

Excelsior heeft zaterdag een slechte prestatie geleverd tegen Tweede Divisie-ploeg Excelsior Maasluis. De amateurs wonnen de wedstrijd overtuigend van de ploeg van Marinus Dijkhuizen. Youri de Winter en Marius van Wil zorgden voor een 2-0 ruststand, waarna Van Wil er in het tweede bedrijf ook nog 3-0 van maakte.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen