Ajax noteert ook tegen Salzburg grote overwinning

22 augustus 2020, 17:57

Ajax heeft ook de vierde oefenwedstrijd van deze zomerse campagne met ruime cijfers gewonnen. De Amsterdammers waren met 4-1 te sterk voor Red Bull Salzburg en dat was een verdiende overwinning. De oefenwedstrijd was de afsluiting van het Oostenrijkse trainingskamp van Ajax.

Al na twee minuten kon Ajax juichen, toen Ryan Gravenberch de bal uit de rebound hard tegen de touwen knalde. Ajax kon niet lang genieten van de voorsprong, omdat Salzburg snel al weer langszij kwam. Nadat Maarten Stekelenburg in de fout ging en een overtreding maakte op Sékou Koita, schoot de Malinees raak. Hij benutte de penalty en zette de ploegen op 1-1. Die stand bleef ook niet lang op het bord staan, aangezien het vier minuten na de gelijkmaker weer prijs was.

Uit een voorzet van Dusan Tadic schoot Antony, die weer in de basis begon, overtuigend raak hoog in het doel. Ajax was de betere ploeg en hield vrijwel de hele wedstrijd het overwicht. Het duurde echter tot halverwege de tweede helft totdat het 1-3 werd. Donny van de Beek werd gelanceerd door Lassina Traoré, waarna de middenvelder overtuigend raak krulde in de bovenhoek. Tien minuten voor tijd werd de eindstand bepaald op 1-4. Invaller Devyne Rensch schoof de bal bekeken in de verre hoek. Bij de Oostenrijkers deden oud-Ajacieden Maximilian Wöber en Ramus Kristensen mee.

Het is de vierde oefenzege van Ajax, nadat er eerder gewonnen werd van RKC (6-1), FC Utrecht (5-1) en (Wolfsberger AC 2-0)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen