Buijs onder de indruk: "Ongekend wat Robben er voor over heeft"

22 augustus 2020, 18:28

Het moment van de rentree van Arjen Robben was zaterdag aangebroken. De buitenspeler maakte voor eerst minuten en deed dat tegen Almere City FC (1-1). Trainer Danny Buijs is onder de indruk van de manier waarom Robben en werkt en is blij dat de kop eraf is.

"Niet vanwege alles erom heen, maar vooral voor Arjen zelf. Hij heeft de club al heel veel opgeleverd in de afgelopen periode, maar we hebben allebei maar één belang en dat is dat Arjen zoveel mogelijk wedstrijden kan spelen", zegt Buijs tegen FOX Sports. Robben deed alleen het eerste halfuur mee. "Je kon een aantal keer zien dat hij geniale kwaliteiten heeft en een paar keer dat hij moest wennen aan zijn medespelers of andersom. Dat komt wellicht door het niveauverschil. Sommigen herkennen niet meteen wanneer ze hem gelijk in kunnen spelen en wachten dan te lang. Dat zijn dingetjes die moeten groeien."

Over de kwaliteiten van de 36-jarige aanvaller maakt Buijs zich geen zorgen. "De keren dat hij heeft meegetraind en deze dertig minuten hebben bewezen dat we een ongelooflijke topspeler in de gelederen hebben", zegt Buijs. "Arjen eist zo enorm veel van zichzelf. Als je kijkt wat hij ervoor over heeft, ook op deze leeftijd bij een club als met alle respect FC Groningen, dat is echt ongekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen