PSV ondanks bevlieging Gakpo ten onder tegen Frankfurt

22 augustus 2020, 19:54   Bijgewerkt: 22 augustus 2020, 20:09

PSV heeft het oefenduel met Eintracht Frankfurt teleurstellend verloren. De ploeg van Roger Schmidt kent een vooralsnog weinig verheffende voorbereiding en het duel met de Duitsers onderstreepte dat. Ondanks een goal van de deze weken wel uitblinkende Cody Gakpo werd er in het Philips Stadion verloren: 1-2.

Het was vooral onzorgvuldig wat PSV liet zien. Het veldspel was niet slecht, maar de kansen waren op een hand te tellen door slordigheden voor het doel van de tegenstanders. Net als tegen Vitesse (1-1) en Willem II (1-1) is het nog puzzelen voor Schmidt. Eintracht, waar Bas Dost en Ragnar Ache voorin minuten maakten, ging het met de overwinning vandoor door goals van Daichi Kamada en Martin Hinteregger in de tweede helft. Tot overmaat van ramp verliet Denzel Dumfries het veld voor rust met een lichte blessure, al is de verwachting dat hij over een paar dagen alweer fit is.

Tussen de goals van Eintracht door scoorde Cody Gakpo nog wel op ietwat gelukkige wijze. De buitenspeler is een van de weinigen die aanmerkelijk goed uit de coronastop is gekomen. Het zal Schmidt tevreden stemmen al beseft hij ook dat er nog veel werk aan de winkel is in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen