Mbappé wil Champions League-beker: "Toetreden tot elitekorps"

23 augustus 2020, 09:07

Voor Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain is het vanavond (zondag) tijd om te oogsten. De Franse aanvaller hoopt na mislukte campagnes in de Champions League vanavond eindelijk de prijs te pakken tegen Bayern München.

"Morgen hebben we de kans om tot het elitekorps toe te treden door de Champions League te winnen", sprak de 21-jarige Mbappé zaterdag in Franse media. "We kennen onze kwaliteiten, weten hoe groot de club is en hoeveel de club in de loop der jaren is gegroeid. Sinds mijn komst in 2017 hebben we een aantal teleurstellingen gekend, maar nu staan we in de finale. Dat laat zien dat zowel het team als ik niet heeft opgegeven. Het zou een echte beloning zijn als we de Champions League met een Frans team kunnen winnen. Dat was mijn missie toen ik hier kwam."

Voor de pijlsnelle aanvaller is het een droom om de finale te spelen. "Ik heb er altijd van gedroomd om tegen de beste spelers te spelen", zegt hij. "En als je de beste wil zijn, moet je de strijd met hen aangaan. We spelen tegen de grote jongens. We moeten standvastig zijn, maar ook ons eigen spel spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen