Reiziger enthousiast over 'duidelijke' Koeman

6 juli 2006, 14:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na een welverdiende vakantie heeft PSV de eerste stap gezet richting het nieuwe seizoen. Zonder de spelers die actief waren op het WK werkten de Eindhovense selectie donderdag haar eerste training af onder trainer Ronald Koeman. FCUpdate.nl was er bij en sprak met verdedigers Michael Reiziger en Michael Lamey.

Waar sommige clubs misschien nog rustig aan deden tijdens de eerste training, werkte de selectie van PSV direct een pittige oefensessie af. In een twee uur durende training maakte Koeman de spelers direct duidelijk dat de vakantie er nu definitief op zit. Dat is prima, vindt Lamey. "De training beviel goed. We hebben wat loop- en positiespelletjes gedaan." Ook Reiziger was tevreden. "Zo'n eerste training is altijd lekker."

Reiziger, die in zijn lange loopbaan toch al met menig toptrainer werkte, was enthousiast over de aanpak van Koeman. "De eerste indruk is goed. Hij is heel duidelijk, hij weet dingen goed over te brengen. We hebben nog geen uitgebreide bespreking van hem gehad, maar hij heeft ons kort verteld hoe de komende weken er uit zien. Hij wil lekker aan de slag en dat willen wij ook", zegt hij lachend.

In tegenstelling tot Lamey denkt Reiziger wel dat hij de komende weken een aantal nieuwe gezichten op de training kan begroeten. "Ik denk dat er nog wel wat bij komt, ja. Het WK is nu nog bezig, maar in de weken daarna zal er veel gebeuren. Wie ik als onze belangrijkste rivaal voor de titel zie? Mwoah, moeilijk. Ik denk dat het zal gaan tussen PSV, Ajax, Feyenoord en opnieuw AZ. Misschien dat er de eerste weken van de competitie nog een team verrassend hoog staat, maar aan het eind van de rit zal het tussen deze vier teams gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen