Verloren CL-finale laatste duel van Thiago Silva bij PSG

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 augustus 2020 – Thiago Silva (35) heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Paris Saint-Germain. De verloren Champions League-finale tegen Bayern München was zondagavond het laatste optreden van de verdediger in dienst van de Franse topclub, waar zijn contract afloopt. "Dit was mijn laatste wedstrijd voor PSG", aldus de centrale verdediger, die overigens nog niet aan stoppen denkt.

Verloren CL-finale laatste duel van Thiago Silva bij PSG

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelde hij tegenover RMC Sport over zijn toekomst. "Ik wil nog drie of vier jaar spelen en wil volgend jaar op het WK in Qatar in actie komen", aldus Thiago Silva, die naar eigen zeggen nog 'niets' kan zeggen over een eventuele gang naar Chelsea, de club aan wie hij hevig wordt gelinkt de laatste weken. "Wat ik ga doen, weet ik nog niet."

Voor eerst overheerst er namelijk de teleurstelling van de verloren finale. "We zullen door moeten gaan en ons hoofd opheffen. De wedstrijd werd beslist op details", vond de Braziliaan, voor wie het extra pijnlijk is, omdat het zijn laatste wedstrijd betreft voor PSG. "Dit was een heel goed jaar voor mij, behalve deze wedstrijd. Mijn excuses aan de supporters voor de teleurstelling van deze finale."

De verdediger stond sinds 2012 onder contract en maakte de hele opmars van de club mee. "Het was ongelooflijk. De club zal blijven groeien en krijgt zeker een nieuwe kans om de Champions League te winnen. Ik hoop in de toekomst terug te komen om iets voor PSG te doen. Ik ben de club ongelooflijk dankbaar."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd