'Arsenal denkt aan Dennis Bergkamp voor vacante functie'

24 augustus 2020, 12:06

Voor Dennis Bergkamp lonkt een terugkeer in de voetballerij. Arsenal-manager Mikel Arteta wil de voormalig schaduwspits toevoegen aan zijn technische staf, zo meldt The Sun. In Londen moet Bergkamp de opvolger worden van Freddie Ljungberg.

De Zweed maakte afgelopen weekend bekend dat hij Arsenal verlaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Arteta moet derhalve op zoek naar een nieuwe rechterhand. Naast Bergkamp zou ook Santi Cazorla in beeld zijn geweest bij The Gunners. De 35-jarige middenvelder plakt er echter nog een jaartje aan vast en voetbalt volgend seizoen onder Xavi bij Al-Sadd.

Bergkamp gaf vorige maand aan te willen terugkeren op het veld. "Ik ben inmiddels al een tijdje uit het coachvak, maar ik moet toegeven dat ik terug naar het veld wil. Of dat als trainer is of in een andere coach-functie, weet ik niet. Ik zie wel wat er op mijn pad komt", zei hij tegen Four Four Two. Het liefst gaat Bergkamp aan de slag bij Arsenal. "Natuurlijk zou dat ideaal zijn. Ik heb daar lang gezeten en koester nog een goed gevoel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen