Hiddink wacht met krabbel en wil Maduro als assistent

24 augustus 2020, 14:50

Guus Hiddink moet zijn contract als bondscoach van Curaçao nog tekenen. De ervaren coach is bereid om in te stappen bij het land en bevestigde zelf zijn gang al, maar wil eerst dat alles netjes wordt afgerond met voorganger Remko Bicentini. Die gaf aan nog nergens van te weten en de aanstelling van Hiddink in de media te hebben gelezen. "Ik maak nog een klein voorbehoud, want eerst moet alles geregeld worden door de bond", aldus Hiddink.

"Ik heb vaak genoeg aan de andere kant gezeten. Daarom heb ik vooraf ook aangegeven dat de zaken correct afgehandeld moeten zijn, maar dat gaat qua tempo kennelijk een beetje op z'n Curaçaos. Dus vandaar maak ik nog even een pasje op de plaats", licht Hiddink, die tevens technisch directeur wordt, toe tegenover [a,https://www.vi.nl/nieuws/hiddink-tekent-nog-niet-bij-curacao-eerst-netjes-afhandelen-met-voorganger,_blank,Voetbal International].

"Het idee is om de spelers en het team op een hoger niveau te brengen. Daarnaast bekijken we of er spelers in Nederland zijn die we richting Curaçao kunnen bewegen", vertelt de aanstaand bondscoach, die van plan is om Hedwiges Maduro mee te nemen als assistent. "Mijn idee is om hem op termijn door te schuiven als bondscoach. Maduro zit ook bij de KNVB als assistent-trainer bij Onder-17, maar de jeugdinterlands zijn voorlopig geannuleerd."

Lees ook: Curaçao-coach Bicentini hoort in media dat Hiddink is vastgelegd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen