ADO heeft weer beet en legt Spaanse spelmaker vast

25 augustus 2020, 00:09

De tweede versterking van de dag is binnen voor ADO Den Haag. Nadat eerder vandaag (maandag) Jonas Arweiler van FC Utrecht werd gepresenteerd, heeft de club nu ook witte rook aangekondigd bij nog een transfer. De twintigjarige José Pascual Alba Seva, beter bekend als Pascu, heeft voor een jaar getekend.

Het zou kunnen dat de spelmaker nog langer blijft, aangezien er een optie voor nog twee jaar is opgenomen in de verbintenis. Op dertienjarige leeftijd ging Pascu aan de slag bij Valencia waar hij in totaal zeven jaar speelde. Als speler van Valencia Onder 19 speelde hij acht duels in de UEFA Youth League. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op huurbasis voor CF Mestalla, ook wel Valencia B genoemd, in de Segunda División B. Nu stapt hij transfervrij over naar de Eredivisie-club.

Martin Jol, Hoofd Technisch Hart van ADO, is zeer content. "Hij is een veelzijdige speler, die op meerdere posities uit de voeten kan. Pascu is een speler die vanaf jonge leeftijd al deel uitmaakte van Valencia-academie en ook al onderdeel was van het eerste team van de Spaanse subtopper. Dankzij zijn overstap naar ADO Den Haag krijgt Pascu de kans om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie."

Pascu verwacht dat hij zijn loopbaan een goed vervolg kan krijgen bij ADO. "Ik ben zeer gelukkig dat ik bij ADO Den Haag ga spelen. Het voelt voor mij als een eer om de geel-groene kleuren verdedigen."

Lees ookUtrecht-talent Arweiler moet bij ADO voor de goals gaan zorgen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen