'Begeerde Suárez voelt niets voor terugkeer naar Ajax'

24 augustus 2020, 22:39   Bijgewerkt: 25 augustus 2020, 08:12

Via een telefoontje van Ronald Koeman heeft Luis Suárez vandaag (maandag) te horen gekregen dat er voor hem geen plek meer is bij FC Barcelona. De nieuwe coach ziet geen toekomst in de spits en club en speler zijn nu in gesprek over contractontbinding. Duidelijk werd al dat Ajax de 33-jarige aanvaller graag terug wil halen, maar daar heeft hij zelf geen oren naar.

Dat meldt het Spaanse SPORT. 'Hij zal zeker niet naar Ajax gaan', schrijft dat dagblad. 'Hij is daar erg geliefd, maar wil daar niet terugkeren. Dat ondanks een telefoontje van Marc Overmars die hem wilde vragen om terug te komen.' Het is nu de vraag waar de ervaren spits aan de slag zal gaan. Onder meer Paris Saint-Germain heeft interesse in hem, omdat Neymar hem als ideale spits ziet. De twee werkten eerder bij FC Barcelona ook al samen.

De situatie van Suárez wordt door veel clubs in de gaten gehouden. Er zijn ook veel Major League Soccer-clubs en verenigingen uit het Midden-Oosten die hem willen aantrekken, maar de kans dat hij daar gaat spelen is niet zo groot. Dat Suárez straks transfervrij is, maakt hem voor clubs nog interessanter. Er hoeft dan voor hem geen transfersom op tafel te worden gelegd. Het contract van Suárez in Camp Nou liep eigenlijk in 2021 af, maar zal vermoedelijk snel in de papierversnipperaar belanden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen