Grim onrustig: "Mee dealen en niet piepen, maar ideaal is het niet"

24 augustus 2020, 23:34

Om komend seizoen niet weer onderin de Eredivisie te bungelen, moet er wat gebeuren bij RKC Waalwijk. De ploeg snakt naar nieuwe spelers, weet ook trainer Fred Grim. De coach hoopt na de vierde nederlaag van de voorbereiding dat er snel hulp bij komt.

RKC verloor zaterdag met 2-1 van NEC. Eerder ging de ploeg deze voorbereiding al kopje onder tegen Ajax (6-1), Almere City FC (4-2) en NAC Breda. Er kwam tot dusver vier nieuwe spelers naar RKC, maar Grim hoopt snel op meer. Vurnon Anita, op proef bij RKC, speelde voor de derde keer mee en werd tegen NEC in de rust gewisseld. Chris David viel in en Gregory van der Wiel was nog afwezig. "We hebben een goed gevoel bij ze. We moeten afwachten of ze tot een akkoord komen met de club. Ik heb ze ook nodig, gezien onze bezetting. Ik heb niet veel spelers. Normaal heb je 25 spelers, wij nog niet eens 22. Tegen Ajax hadden we er zeventien. Daar moeten we mee dealen en er niet over piepen, maar ideaal is het niet", aldus Grim bij Voetbal International.

Spits Mario Bilate scoorde tegen NEC voor het eerst deze voorbereiding. Zijn laatste goal dateerde van bijna een jaar (!) geleden. "We hebben moeite met scoren, dat zie je ook. Daar moeten we iets aan gaan doen. We zijn druk bezig met versterkingen. Die moeten binnen de mogelijkheden passen. Als de mogelijkheid er is, zullen we zeker toeslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen