'Koeman verwijst viertal naar uitgang Camp Nou'

25 augustus 2020, 08:10   Bijgewerkt: 25 augustus 2020, 10:20

De grote schoonmaak van Ronald Koeman bij FC Barcelona is daadwerkelijk begonnen. Luis Suárez, Ivan Rakitic, Arturo Vidal en Samuel Umtiti hebben te horen gekregen dat voor hen geen toekomst meer is in Camp Nou. Jordi Alba, Sergio Busquets, Philippe Coutinho mogen zich in de voorbereiding bewijzen aan Koeman. 'De opruiming begint', kopt AS deze ochtend.

Meerdere vooraanstaande Spaanse sportkranten pakken dinsdag hiermee uit. 'Suárez, Rakitic, Vidal en Umtiti hebben telefonisch van Koeman te horen gekregen dat zij niet langer nodig zijn. De situatie van Suárez is bijzonder lastig vanwege zijn relatie op en buiten het veld met Messi', schrijft MarcaSport voegt ook de naam van Junior Firpo toe aan het rijtje spelers dat z'n koffers mag pakken.

Lees ook: 'Begeerde Suárez voelt niets voor terugkeer naar oude club Ajax'

Het Catalaanse Mundo Deportivo vermoedt dat Coutinho – afgelopen seizoen verhuurd aan Bayern München - komend seizoen een rol kan gaan spelen voor Barça. Hij moet zich net als Busquets en Alba laten zien tijdens de voorbereiding, die komende maandag begint. 'Ook kan het vertrek van Suárez deuren openen om de interesse in Lautaro Martinez nieuwe leven in te blazen.'

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen