Van Gaal wilde Lewandowski, Mané en Ramos naar United halen

25 augustus 2020, 09:03

Louis van Gaal wilde als manager van Manchester United tien topspelers naar Old Trafford halen. De namen die hij destijds in 2014 in gedachten had, bleken allemaal onhaalbaar voor de Engelse topclub. "Waarom weet ik niet. Ik was niet bij de onderhandelingen betrokken", zegt Van Gaal zes jaar later.

In een gesprek met FourFourTwo doet Van Gaal de tien betreffende namen uit de doeken. "Ik wilde Robert Lewandowski. Toen dit moeilijk werd, heb ik een poging gedaan voor Gonzalo Higuain", vertelt de Amsterdammer. "Voordat ik tekende, heb ik met het bestuur over Neymar gesproken. Voor de shirtjesverkoop was hij ook interessant geweest. Als United moet je groot denken."

Van Gaal vervolgt: "Ik wilde ook vlugge buitenspelers. Daarom heb ik geprobeerd Sadio Mané en Riyad Mahrez te halen. Thomas Müller stond eveneens op het lijstje. Als centrale middenvelder wilde ik N'Golo Kanté. Ook heb ik James Milner proberen te halen. Hij was weliswaar op leeftijd, maar hij is multifunctioneel en heeft leiderschapskwaliteiten. Voor de verdediging wilde ik Sergio Ramos en Mats Hummels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen