Lindelöf vloert tasjesdief, proces tegen Maguire gaat van start

25 augustus 2020, 09:34

Harry Maguire kan een voorbeeld nemen aan zijn ploeggenoot Victor Lindelöf (foto). Waar de Engelse verdediger vorige week in de cel belandde, daar voorkwam Lindelöf maandag dat een oude vrouw beroofd werd. De speler van Manchester United hield een tasjesdief eigenhandig staande.

Lindelöf verblijft momenteel in zijn geboorteplaats Västeras en betrapte daar een tasjesdief op heterdaad. Volgens Aftonbladet zag de Zweed gebeuren hoe de dief een tas uit de rollator van een mevrouw in de negentig griste. 'Een man in de buurt rende de verdachte achterna, haalde hem in en hield hem vast tot dat de politie ter plaatse was', aldus de politie in een verklaring. Britse media melden dat United heeft bevestigd dat Lindelöf de betreffende man is.

Maguire

De heldendaad staat in schril contrast met de situatie van ploeggenoot Maguire. Vandaag (dinsdag) begint tegen de captain van Manchester United een juridisch proces vanwege zijn arrestatie op het Griekse eiland Mykonos. De duurste verdediger zou na caféruzie klappen hebben uitgedeeld aan agenten. Maguire, die vorige week kort achter de tralies belandde, heeft al gezegd onschuldig te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen