VVV-Venlo haalt Van Crooij voor liefst vier jaar terug

25 augustus 2020, 17:30

VVV-Venlo heeft de terugkeer van Vito van Crooij (24, op archiefbeeld namens VVV) dinsdagmiddag definitief afgerond. De buitenspeler vertrok twee jaar geleden naar PEC Zwolle, maar kon in Overijssel zijn niveau van in Limburg nooit halen en keert daarom voor de komende vier jaar terug op het oude nest. "Uiteraard heb ik veel contact gehad met de jongens die er enkele seizoenen geleden ook al zaten én met m'n broer Delano."

Dat vertelt de kersverse aanwinst op het clubkanaal van de Limburgers, die wel een transfersom betalen, maar wel een lager bedrag dan ze voor hem ontvingen twee zomers geleden. "Juist zijn kwaliteiten kunnen we in ons team goed gebruiken: een creatieve jongen in de aanval met snelheid, die doelgericht is maar ook een prima voorzet in de benen heeft", aldus technisch manager Stan Valckx. "Hij heeft hier in De Koel én daarbuiten in het verleden al laten zien wat hij in zijn mars heeft. Aan hem de taak om dat weer op te pakken en te laten zien dat hij dat nog niet verleerd is."

Van Crooij kwam tot 146 officiële duels namens VVV-Venlo, waarin hij destijds 37 keer scoorde en zeventien assists gaf. "De terugkeer naar Venlo is nu een hele bewuste. In Venlo wil ik weer aan spelen toekomen en belangrijk worden voor het team. Toen VVV-Venlo me benaderde, hoefde ik dan ook niet lang na te denken", aldus de buitenspeler, die vijftig duels namens PEC Zwolle speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen