Door Ajax verslagen Salzburg geeft Liverpool vervelende middag

25 augustus 2020, 18:30

Liverpool heeft een zware middag gehad tegen het recent door Ajax verslagen RB Salzburg. De Duitse ploeg kwam al snel op een 2-0 voorsprong, waarbij Virgil van Dijk bij het tweede doelpunt niet geheel vrijuit ging. De Nederlander kende sowieso een vervelende middag, want hij moest met een hoofdwond het veld voortijdig verlaten. Vanaf de kant zag hij Rhian Brewster met twee goals een nederlaag voorkomen (2-2).

Binnen een kwartier stond de kampioen van Oostenrijk al op een 2-0 voorsprong, door twee treffers van Patson Daka. Fabinho ging bij het openingsdoelpunt in de fout, aanvoerder Van Dijk liep bij de tweede treffer niet met de spits mee, die daardoor Alisson Becker opnieuw versloeg. Bij The Reds stonden er vrijwel alleen maar vaste krachten aan de aftrap, waardoor de tussenstand behoorlijk verrassend was.

Lees ookAjax noteert ook tegen Salzburg grote overwinning

 

Pas toen het grote wisselen was begonnen en Van Dijk met een hoofdwond naar de kant was gehaald door Jürgen Klopp, zorgde Rhian Brewster – die tegen VfB Stuttgart (3-0 winst) ook al scoorde – ervoor dat Liverpool het tweede oefenduel van het seizoen niet verloor. Aangezien over vier dagen de Community Shield tegen Arsenal wacht, is er zeker nog wat werk aan de winkel voor de mannen van Klopp. De oefenmeester liet reeds weten dat hij niet verwacht dat VVD blijvende schade overhoudt aan zijn kwetsuur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen