Feyenoord gaat voor Teixeira, De Guzman alternatief

26 augustus 2020, 12:54   Bijgewerkt: 26 augustus 2020, 13:52

Feyenoord richt alle pijlen op Joao Carlos Teixeira. De 27-jarige Portugees (foto) moet het middenveld van de Rotterdammers versterken. Mocht zijn komst mislukken, dan is Jonathan de Guzman (32) het alternatief. Ook zoekt Feyenoord nog naar een verdediger. Voor Crysencio Summerville wordt een nieuwe club gezocht, omdat de achttienjarige aanvaller zijn nog eenjarige contract niet wil verlengen.

Dat  allemaal heeft technisch directeur Frank Arnesen laten weten aan RTV Rijnmond. Van Teixeira werd [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371467/feyenoord-haalt-nieuwe-middenvelder-uit-portugal/,_blank,afgelopen zondag] duidelijk dat Feyenoord hem wil hebben. De Portugees beschikt bij Vitoria Guimaraes nog over een eenjarig contract. Feyenoord hoopt hem spoedig te strikken. Als er onverhoopt een kink in de kabel komt, kan Arnesen doorschakelen naar De Guzman. De 32-jarige oud-Feyenoorder zit momenteel zonder club.

Summerville

Nog deze transferzomer wil Feyenoord Summerville van de hand doen. Feyenoord was met hem in gesprek over contractverlenging, maar daar ziet Summerville vanaf en dus is een vertrek de enige optie. Volgens Arnesen is het boek van Summerville in De Kuip gesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen