Hamdi: "We gaan op een gezonde en goede manier uit elkaar"

27 augustus 2020, 10:26

Lex Immers is vlak voor de start van de Eredivisie vertrokken bij ADO Den Haag. Hoewel de timing op z'n zachtst gezegd vreemd is, gaat het volgens de club 'in goed overleg'. "Hoewel we ondanks een doorlopend contract samen besloten hebben om afscheid van elkaar te nemen, gaan we op een gezonde en goede manier uit elkaar", aldus algemeen directeur Mohammed Hamdi.

Dat stelt hij op de clubsite. "We zijn Lex zeer dankbaar voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft. We wensen hem het beste voor de toekomst", laat Hamdi weten. Hij krijgt bijval van Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO Den Haag. "Lex is in zijn jaren bij ADO Den Haag altijd een voorbeeld geweest, zowel binnen als buiten de lijnen. Hij heeft een Haagse mentaliteit en daarvoor gingen mensen jarenlang naar ons stadion. Lex heeft een geel-groen hart en zal hier altijd welkom blijven."

Volgens De Telegraaf voelde Immers zich niet meer welkom in de Hofstad, waardoor beide partijen uit elkaar zijn gegaan. De club is bezig aan een grote renovatie en wil om die reden graag af van de grootverdieners. Eerder werd ook al van Tom Beugelsdijk afscheid genomen, terwijl volgens de ochtendkrant ook Michiel Kramer, Erik Falkenburg en Danny Bakker eventueel mogen vertrekken.

Lees ookOpmerkelijk: ADO Den Haag en Immers (34) per direct uit elkaar

Immers houdt zich in het persbericht op de vlakte over zijn reden van vertrek. "Natuurlijk voelt het raar om de club te verlaten na in totaal acht seizoenen in het eerste elftal te hebben gespeeld. Maar het gevoel dat bij mij overheerst is dat ADO Den Haag enorm veel betekend heeft in mijn leven. Ik heb een geweldige periode gehad bij deze mooie club en heb het prachtige shirt altijd met trots gedragen. Hoewel ik me ga richten op iets nieuws, zal ik alle mooie herinneringen bij ADO Den Haag voor altijd blijven koesteren en zal mijn liefde voor de club nooit verdwijnen. Ik ben tevreden over de wijze waarop het met de clubleiding is afgehandeld en wil de fans enorm bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun", zo laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen